İzleyicilerim

Powered By Blogger

5 Mart 2013 Salı

Flormar'ın Yeni ve Muhteşem Ürünleri ~

Size Flormar'ı önereceğimi tekrardan tekrarlıyorum :) Flormar'în yeni ürünlerini görmeye ne dersiniz ?

Burnunun şeklinden memnun değil misin? Eğer burun kemiğin kemerli ise ten makyajını fondötenin ile tamamladıktan sonra, kusuru kapatmak için kullandığın fondöten renginden bir ton daha koyu renkte bir fondöten seçerek, kemerli bölüm üzerine uygula, sünger/fırça yardımıyla yanlara doğru hafifçe dağıt. Bütün sır makyajda!
İster gündüz, ister gece! Flormar 5'li Far Paletleri ile en sevdiğin rengi bul, dilediğin makyajı yap! Farklı ve çekici bakışlar için ideal renkler...Bu paletlere bayılacaksınız !
Her an güzel kokmayı sevenlere Flormar'dan büyük kolaylık! Flormar Mini Refill Spray ile parfümünü kolayca yanında taşıyabilirsin! Küçük bir şişede büyük koku..Büyüleyici kokmak için ; Flormar Mini Refill Spray'e bayılacaksınız..

Göz şeklin yuvarlak mı? Koyu far ile gözün dış bölümünden orta bölümüne doğru üçgen şeklinde uygulama ile göze daha çekik bir görünüm kazandırılır, açık renk far ile göz pınarından orta bölüme doğru gölgeleme yapılır. Badem göz şeklini yaratmak adına, eyeliner/kalem kirpik diplerinden yarım olarak (göz bebeği hizasından-kirpik bitimine kadar) uygulanır, gözün dış bölgesine yaklaştıkça kirpik diplerinden uzaklaşarak uygulamaya devam edilir. Bu uygulama ile gözlerine daha çekik bir görünüm kazandırabilirsin.Tüm bunları yapmak Flormar ile mümkün ..:)

 Muhteşem kirpikler, etkileyici bakışlar... Tüm maskaralarda geçerli %30 indirim kampanyasını kaçırma! Dikkat çekici göz çevreniz ile unutulamayacaksınız.Flormar'ın bu fırsatını kaçırmayın ! Ayrıntılı bilgi Flormar'ın web sitesinde ! :):)
Naturel görünümden mi hoşlanıyorsun? Flormar BB Cream ile çok yönlü sadelik seninle. Hafif dokusu ile cildini renklendirirken nemlendirir, aynı zamanda SPF 15 ile cildini zararlı ışınlardan korur. Flormar BB Krem diğer kremlerden çok farklı ! Dene,gör !
Haftasonu  vaktini makyaj tazelemekle harcama! Flormar Long Wearing Lipstick ve Gloss'larla uzun süre kalıcı renkler dudaklarında olacak.
Kolay uygulanabilir yapısı ve orta-yüksek kapatıcılığı ile yeni Flormar Stick Fondöten seni pürüzsüz güzellikle tanıştıracak!
Bakışların aydınlık ve vurgulu olmalı. Flormar'ın tavsiyesi, dudaklarında Deluxe Cashmere Stylo DC24, gözlerinde Ultra Black Eyeliner ve Dual 2 Effect Mascara'yı ten rengine uygun açık renk bir allık ve kırmızı Flormar ojelerinle tamamlaman.Oje,Ruj,Far uyumu budur..Kusursuz bir güzellik için..
Cildinin değerini bilen hanımlara ; Flormar Clean Care Facial Peel Off Maske..Cilt kirlerden arındırılarak temizlendirilir..
Renklerin aşkı Flormar'da! Islak ve kuru kullanılabilen Love Connection farlar ile muhteşem görüneceksin!
Yorgunluğun güzelliğini gölgelemesin! Her zaman ışıldayan göz altları için ihtiyacın olan şey Eye Primer Make Up Highlighter. Bu mucizevi ürün tabii ki yine Flormar'dan!
Vücudunuzu her daim korumak için ; Flormar Hand&Body Cream 

Hepsi ve daha fazlası için ; https://www.facebook.com/flormarcosmetics?fref=ts
http://www.flormar.com/Turkce/

Evet Hanımlar;vazgeçemeyeceğiniz zarif,kaliteli,kullanışlı ürünleri ile modayı yakından takip eden,trendinize göre sizi güzelleştiren,kusursuz ve çekici bir görünüm kazandıran Flormar'ı kesinlikle size öneriyorum..Asla vazgeçmedim;vazgeçmeyeceğim.Aynısı size de olacak.
Flormar ile  alakalı 1.yazıma http://banuilebayanlaradair.blogspot.com/2013/03/flormardenemeyi-unutmayn.html#comment-form linkinden ulaşabilirsiniz :)

2 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. merhabalar, güzel bilgillendirme için teşekkürler. benim bir sorum olacaktı, flor mar Eye Primer Make Up highlighter ve flormar camouflage palette concealer satın aldım. hangisini önce uygulamalıyım?

    YanıtlaSil

Değerli yorumlarınız benim için önemlidir.